Náš příběh

PETINKA, to je v první řadě rodina – máma Petra, táta Robo a naše dcerky Anička a Dorotka. S příchodem a růstem holčiček jsme hledali hračky, které by je mohly nejen zabavit, ale také něco naučit.

Naštěstí, Robo měl vždycky rád dřevo a práci s ním. Jako vášnivý surfař už déle vyráběl s kamarádem Jožkem Venglošem surfy. A mě tedy napadlo, že bychom si mohli zkusit vyrobit vlastní učící věž. I když, Robo tehdy ani netušil, co to je. ????

Do výroby se zapojila celá rodina a známí. Robo s Jožkem navrhli design prvních věží, Anička je všechny poctivě testovala a naši kamarádi nám dávali zpětnou vazbu. Někteří chtěli zeď s bezpečnostními prvky, jiní zase zcela bez nich. A tak vznikl nápad vytvořit opravdu variabilní produkt. Právě proto si dnes můžete věž nakombinovat, jak jen chcete.

e nám jasné, že každé dítě je jiné, ale všechny si rádi hrají. Proto jsme postupně k věži přidali Activity Board a spolu s ní různé druhy hraček. Sice to chvíli trvalo, ale podařilo se nám vymyslet jedinečný úchytný systém, díky kterému si Activity Board můžete neustále měnit. Vaše nezbedníky díky tomu zabavíte během celého dětství.”

Prezerat učící věže
ikona certifikované hračky